• 2022-12-04

Een andere op technologie gebaseerde kleine en middelgrote onderneming in Handan City is vermeld

sep 23, 2022

Op 21 juli werd Handan City Guangping County Extreme New Energy Technology Co., Ltd. officieel vermeld in het Shanghai Equity Custody Trading Center en werd hij een ander succesvol geval van Handan Science and Technology MKB MKB -bedrijven.

Extreme New Energy Technology Co., Ltd. is een op technologie gebaseerd klein en op basis van een middelgrote op maat gemaakte onderneming die in 2014 door Handan City is geïdentificeerd. Het heeft een aantal nationale octrooien, waaronder multi -rotorische elektromagnetische motortechnologie, die veel categorieën bestrijken, zoals magnetische stroomprincipes, magnetische stroomvormen en magnetische stroomtoepassingen, die een aantal internationale en binnenlandse technologische hiaten vullen. Na testen door nationale gezaghebbende agentschappen, zijn multi -rotorische elektromagnetische motortechnologie en producten geavanceerde wetenschappelijke onderzoeksresultaten. Hoewel het een aanzienlijk verminderde energieverbruik aanzienlijk verminderd, kan het de efficiëntie van het energieverbruik aanzienlijk verbeteren en is het het beste alternatieve product voor traditionele kracht. De belangrijkste producten van het bedrijf omvatten energiebesparende en milieuvriendelijke magnetische elektrische motoren, casual elektrische voertuigen en elektrische voertuigen. Ze behoren tot de groene milieubeschermingsproducten die door de staat worden bepleit. Marktverwachting. Nadat het bedrijf is vermeld, zal het de ontwikkeling van de onderneming sterk bevorderen.

In de afgelopen jaren zal Handan City de aanbieding en financiering van wetenschap en technologie kleine en op middelgrote ondernemingen promoten als een belangrijke maatregel voor wetenschappelijk en technologisch werk., Begeleiding begeleiden om te vermelden of te vermelden, volledig gebruik maken van, volledig gebruik van de kapitaalmarkt om zich snel te ontwikkelen.