• 2023-03-21

Heilongjiang Daily: “Internet+” maakt technologiediensten intiemer

sep 23, 2022

u0026 EMSP; Een paar dagen geleden, 2015 u0026 ldquo; overzeese geleerde Heilongjiang Innovation and Entrepreneurship Week u0026 mdash; u0026 mdash; De wetenschappelijke en technologische prestaties Docking Meeting of Environmental Protection Industry u0026 rdquo; Zes overzeese wetenschappers en meer dan 20 ondernemingen en wetenschappelijke onderzoeksinstituten in onze provincie concurreerden om wetenschappelijke en technologische prestaties, docking en uitwisselingen op het gebied van milieubescherming vrij te geven. Het is gemeld dat onlangs het Provincial Science and Technology Building nieuw de drie belangrijkste technologiedienstmerken heeft gelanceerd, waaronder de provinciale high -tech Achievement Exhibition Trading Hall, de Provincial Science and Technology Service Industry Association en het Provincial Technology Transfer Transformation Professional Service Platform , Forming u0026 Ldquo; Internet+Technology Services u0026 Rdquo Het volledige -chain Comprehensive Technology Service Platform heeft binnenlandse en buitenlandse wetenschappelijke en technologische bedrijven, investeringsinstellingen en houders van wetenschappelijke en technologische prestaties aangetrokken.

u0026 emsp; u0026 emsp; u0026 ldquo; Ik had niet verwacht dat de dienst hier zo intiem was u0026 rdquo;, Wang Jun, vice -president van American Divine System Co., Ltd., zei opgewonden. Wang Jun’s online sensor en kunstmatige intelligentie Volledig automatische controletechnologie ontwikkeld door Wang Jun kan de kraanfabriek helpen de flocculant en de waterkwaliteit in realtime nauwkeurig te zetten. Deze technologie is toegepast in de Amerikaanse waterplant. Nadat Wang Jun naar de provinciale high -tech prestatie -tentoonstelling en handelshal was gekomen, werd hij na het bevorderen van zijn technische prestaties uitgenodigd in het onderhandelingsgebied om diepgaand te communiceren en bereikte hij een samenwerkingsintentie om te worden uitgewisseld door de twee kraanwatervoorzieningsbedrijven van de provincie en Rioolwaterzuiveringsapparatuur bedrijven in onze provincie. Wanneer het bedrijf meer informatie wil krijgen over het onderzoek en de ontwikkeling van producten van Wang Jun, wilde hij teruggaan om e -mails naar de andere partij te sturen. Na de introductie van de servicepersoneel van de transactiezaal van de Transaction Hall van de Provincial High -Tech Achievement , het bureaublad van de tabel was een verbonden tabletcomputer. Draai uw eigen mailbox om de informatie die de andere partij vereist is, die handig en snel is.

u0026 emsp; u0026 emsp; u0026 ldquo; We zijn hier bijzonder heet. De dagelijkse activiteiten zijn vol met u0026 rdquo; Xu Jing, directeur van het Provincial Science and Technology Achievement Transformation Center. Deze moderne lobby is de enige Multimedia Interactive High -Tech Achievement Display Hall in de enige multimedia interactieve high -tech prestatieweergave, tentoonstellingsten, onderhandelingen en demonstratieervaringen in onze provincie van onze provincie. De 818 hoog -technische prestaties van 818 hoog -tech prestaties die de industrialisatie -vooruitzichten hebben en bereid zijn om in de provincie in onze provincie te transformeren, worden allemaal vrijgegeven in de tentoonstellingszaal. De Technical Demand Party kan ook informeren en doen in een gerichte vraag en doceren door het elektronische scherm van de tentoonstellingszaal. De Exhibition Hall is een multi -modus transactiepromotieplatform in de permanente technologiemarkt van onze provincie, online high -tech Achievement Trading Market en Achievement Market, en is verdeeld in u0026 ldquo; prestaties, vraag, beleid, talent, interactieve zone, fysiek display gebied, online docking gebied, om te onderhandelen over het ondertekeningsgebied u0026 rdquo; acht belangrijke functionele sectoren, alle professionele diensten voor wetenschappelijke onderzoeksinstellingen, technologiebedrijven, investeringen en financieringsinstellingen en wetenschappelijke onderzoekers uitvoeren om integratie, promotie, beleid, beleid te bieden, en overleg, enz. Maak een grote markt voor display -handelstransacties die Longjiang nooit zal eindigen.

u0026 EMSP; u0026 EMSP; Provinciaal wetenschappelijk en technologisch prestatietransformatiecentrum onderzoekt krachtig een nieuw mechanisme van wetenschappelijke en technologische prestaties -transformatie, innoveer de bijeenkomst, allocatie, transactie en conversiemodel van wetenschappelijke en technologische bronnen en maakt volledig gebruik van het mobiele internet, het internet der dingen, cloud computing, big data over big data in de optimalisatie- en integratierol in de configuratie van productiefactoren zal het innovatieve denken en model van internet diep integreren in de wetenschaps- en technologiedienstindustrie, en het gebruik hele pad rond wetenschappelijke en technologische prestaties. De operationele modus, bouwt een nieuw pad van u0026 ldquo; one -bedroom, één platform, één platform, één platform, één platform, één platform, één platform u0026 rdquo; Trinity.

u0026 EMSP; u0026 EMSP; Succesvolle projecten die met succes zijn verbonden met hoog -techprestaties in de provinciale hoog -techprestaties, kunt u innovatie en ondernemerswaarde -diensten verkrijgen bij de provinciale wetenschaps- en technologiedienstindustrie industrie Vereniging op de 22e verdieping van het provinciale wetenschaps- en technologiegebouw. Het is wel verstaan u200bu200bdat om de problemen van de achterblijvende ontwikkeling van de wetenschaps- en technologiedienstindustrie van de provincie op te lossen, de omvang van het servicebureau, de lage mate van professionalisering, het LAXIC -servicesysteem en de zwakke diensten met een hoge high -end, de provinciale wetenschap en Technology Achievement Transformation Centre leidt de oprichting van de grote wetenschaps- en technologiedienstagentschappen van de provincie om de provinciale wetenschaps- en technologiedienstindustrie te vestigen, via Integration u0026 ldquo; Internet+u0026 rdquo; vormen een collaboratieve technologische serviceketen om verschillende soorten ondernemers te bieden om verschillende soorten ondernemers te bieden met Lage kosten, gemak, een -stop, interactieve uitgebreide wetenschappelijke en technologische dienstverlening van wetenschappelijke en technologische prestaties tot financiering van volledige ketens. Essentie.

u0026 EMSP; u0026 EMSP; De provinciale wetenschappelijke en technologische prestatie Transformatie Center Exploration u0026 ldquo; Internet+u0026 rdquo; Resultaten Transformatiepaden overdracht, het creëren van het Ji Longjiang -resultatentransformatieplatform (longjian.com) en Longjiang Technology Trading. Platform (Keao.com) Eén provinciale technologieoverdracht Transformatie Professionele serviceplatform. u0026 ldquo; longjuan.com u0026 rdquo; gericht op de administratieve functies zoals resultatenbeheer, resultatenpromotie en technologiemarkten, het versterken van beleidsrichtlijnen en de bouw van de efficiëntie van de administratieve service van wetenschappelijke en technologische prestaties en bieden handige formules, nanny, procesdienst. u0026 ldquo; kotao.com u0026 rdquo; efficiënte integratie van B2B e -commerce model en O2O -servicemodel, verstoren de aggregatie, toewijzing en transactie van wetenschappelijke en technologische bronnen, verbeteren de serviceketen en kapitaalketen rond de innovatieketen en bereik de keten Volledige verzameling van online innovatiebronnen. De matching en docking van online innovatie -elementen, volledige -ketenservices voor offline wetenschappelijke en technologische prestaties, en garanderen betaling van online samenwerkingsfondsen zal bouwen u0026 ldquo; costao.com u0026 rdquo; Op dit moment hebben u0026 ldquo; kotao.com u0026 rdquo; geregistreerde gebruikers nu meer dan 16.000 bereikt en twee wetenschappelijke en technologische prestaties online aangemoedigden. Sommige mensen hebben online onderhandeld met meer dan 300 bedrijven en trokken meer dan 30.000 online onderhandelingen aan. Het is wel verstaan u200bu200bdat de 818 wetenschappelijke en technologische prestaties van onze provincie op grote schaal zijn verbonden, Volg -Up -ondervraging, op dit moment worden meer dan 100 gepromoveerd, u0026 ldquo; Internet+Technology Services u0026 rdquo; heeft de drie -jarige duizenden op technologie gebaseerde enterprise -actieplannen gedurende drie jaar effectief geholpen.