• 2022-12-04

Provinciaal wetenschappelijk en technologisch innovatieplatform zal worden ondersteund door speciale financiering

sep 22, 2022

(Verslaggever Li Ke) enkele dagen geleden heeft het provinciale ministerie van Wetenschap en Technologie de “Administratieve maatregelen voor Fujian Science and Technology Innovation Platform” uitgegeven. Volgens de maatregelen zullen de provinciale wetenschappelijke en technologische innovatieplatforms op het provinciale ministerie van Wetenschap en Technologie worden ondersteund door speciale fondsen, die worden ondersteund door speciale fondsen, die zullen worden gefinancierd door wetenschaps- en technologieplanningsprojecten, managementactiviteiten. uitgaven en post -subsidy fondsen.

Volgens de methode is de constructie van het provinciale wetenschappelijke en technologische innovatieplatform voornamelijk afhankelijk van onafhankelijke instellingen zoals wetenschappelijk onderzoeksinstellingen, hogescholen en universiteiten, en wetenschappelijke en technologische ondernemingen met sterke R u0026 D -kracht. Technische promotie. Technische promotie. en servicebureaus voor sekse openbare diensten. Voor verschillende platforms die zijn opgenomen in het beheer van provinciale wetenschaps- en technologie -innovatieplatforms, blijven hun administratieve affiliatierelaties ongewijzigd en is de provinciale afdeling van wetenschap en technologie verantwoordelijk voor platformbedrijfsrichtlijnen en prestatie -evaluatie.

Belangrijkste onderzoeks- en ontwikkelingsplatforms van industriële technologie -innovatie en industriële technologie -innovatie Public Service Platform zullen worden gesubsidieerd in overeenstemming met de projectfondsen van het wetenschappelijke en technologische planplan -platform; industriële technologie -innovatie introduceert grote R u0026 D -platforms en introduceert grote R u0026 D -platforms en Subsidieert volgens het bepaalde percentage nieuwe R u0026 D -instrumenten en apparatuur; provincie Het niveau Engineering Technology Research Center, provinciale belangrijke laboratorium- en wetenschappelijke en technologische platforms voor het delen Innovation Service Platform mag later worden gesubsidieerd.